AYURVEDISCHE MASSAGE

Ayurvedische massage

Ayurvedische Abhyanga Massage

Abhyanga is een oude Indische ayurvedische massagetherapie voor het helen en detoxen van lichaam en geest. 
Wanneer je je nerveus voelt, angstig bent, veel stress hebt, niet goed kan slapen ... kan deze lichaamsmassage met verwarmde kruidenolie jouw zenuwstelsel en gedachtengang tot rust brengen. 
De kruidenolie kies ik op basis van jouw klachten en constitutie waardoor ze nog beter haar effect kan hebben. De olie zal net boven lichaamstemperatuur verwarmd worden. 
De bloedsomloop wordt gestimuleerd, de weefsels worden gevoed en de spieren en gewrichten worden versoepeld omdat de olie diep indringt dankzij de massage.
Automatisch worden de energiebanen en vitale punten gestimuleerd waardoor het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest worden aangezet. 
Deze massage :
* verbetert de weerstand
* verwijdert stress, vermoeidheid, slapeloosheid
* draagt bij aan lichaamsbewustwording
* verlicht spierpijnen en gewrichtspijnen
* helpt bij klachtenvermindering bij stress, spanning, vermoeidheid, nekklachten, burnout, reuma, spijsvertering, hoofdpijn ...
* kan voor iedereen, maar bij zware gezondheidsproblemen eerst advies/goedkeuring bij de huisarts vragen.

Deze lichaamsmassage duurt +/- 90 minuten. Daarnaast is er altijd eerst een kort gesprek om te bepalen welke kruidenolie ik zal gebruiken. Na de massage voorzien we ook nog even tijd om terug te koppelen.
Voor de meeste personen met meerdere klachten is het aangeraden om een vervolgsessie in te plannen. Vooral stressgerelateerde klachten hebben meer aandacht nodig. 
PRIJS : 110 euro

TIP :
Ik beveel jullie aan om deze massage bewust in te plannen en dezelfde dag geen zware activiteiten, etentjes en dergelijke meer te voorzien. De kruiden zullen beter hun werk doen wanneer je tijd voor jezelf inplant voor de rest van de dag.  Bewustwording en rust in je hoofd krijg je enkel door tijd te maken voor jezelf. Alles start bij jezelf.