Huidverbetering

 

Een mooie huid is een gezonde huid. Zij weerspiegelt onze gelaatsuitdrukkingen, maar ze is ook onderhevig aan schadelijke invloeden van buitenaf en mag vertroeteld worden. Net als ons lichaam leeft de huid op het ritme van de seizoenen. Om het hele jaar door een stralende te huid te hebben en houden, raden wij aan om af en toe een gelaatsbehandeling of lichaamsbehandeling te laten uitvoeren.

De laatste jaren heb ik me verder gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen zoals acné, pigmentvlekken, rosacea en combineer ik dit met gericht advies om thuis ook aan de slag te gaan.
Het is door een synergie van instituutbehandelingen en thuisgebruik van de juiste producten dat we tot een geslaagd resultaat komen. 
Voor iedereen een mooie, gezonde huid... dat zou toch mooi zijn, niet ?

Huidverjonging, minder zichtbare rimpeltjes, stevigheid van de gelaatscontour ... het zijn allemaal elementen die dankzij de behandelingen verbeterd kunnen worden. 
Er zijn ook gelaatsbehandelingen waar ik werk met ionto- en sonoforese om de intensieve verzorgingen uit te voeren. Deze behandelingen doen absoluut geen pijn en zijn veilig toe te passen. 
Voor huidproblemen als acné en rosacea schakel ik ook het IPL toestel in om snellere resultaten te behalen. 

JEUGDVERZORGING  -  50 €
Een zuiverende gelaatsbehandeling met uitgebreide reiniging, verwijderen van zwarte puntjes, aangepast masker en dagcrème om de huid weer fris en opgehelderd te krijgen. 
Deze behandeling kan best om de 4 a 6 weken herhaald worden.  (vanaf 12 jaar tot 18 jaar)

BASIS HUIDVERZORGING  MET GELAATSMASSAGE  -  79 €

ANTI-AGING HUIDVERZORGING MET GELAATSMASSAGE  - 90 € - 105 €
In het verjongende (anti-aging) gamma bieden we enkele verzorgingen aan die werken op rimpelvermindering, versteviging, botoxeffect ... waarbij de prijs varieert afhankelijk van de gebruikte producten.

GESPECIALISEERDE HUIDVERZORGING MET GELAATSMASSAGE  -  110 €

RESURFACE HUIDVERNIEUWING  -  KUURBEHANDELING (NIET TIJDENS DE ZOMERMAANDEN)

Het nieuwe tijdperk van huidvernieuwende behandelingen waarbij gewerkt kan worden op rimpelvermindering, acnélittekens, poriestructuur, doffe huidskleur, egale teint ... 
Je gaat geen downtime hebben dwz dat je geen afschilferende huid of extreme roodheid gaat ervaren na de behandelingen. 
We adviseren wel om thuis enkele producten te gebruiken in combinatie met de kuur om de gewenste resultaten te bekomen. 
KUURBEHANDELING ACNE
* 2 x fresh up behandeling + 2 x anti blemish behandeling + 3 thuisproducten waaronder 1 dagcrème = 450 € (wekelijks of per uitzondering 2-wekelijks te behandelen)
KUURBEHANDELING VERJONGING
* 2 x fresh up behandeling + 2 x anti age behandeling + 3 thuisproducten waaronder 1 dagcrème = 450 € (wekelijks of per uitzondering 2-wekelijks te behandelen)

VERHELDERENDE HUIDVERZORGING  -  85 €
Dagelijkse blootstelling aan vervuiling en zonlicht beschadigt de huid, waardoor ze minder stralend en stevig wordt. 
Je kan opteren om 1 intensieve behandeling toe te passen en thuis verder aan de slag te gaan met de correcte thuisverzorging. 
KUURBEHANDELING PIGMENTATIE
* 2 x brightening met anti-dark spot treatment + 2 x anti-age en anti-dark spot treatment + 4 thuisproducten waaronder 1 dagcrème = 599 € (wekelijks of 2-wekelijks te behandelen)

HYDROPEPTIDE EPIGENETICA  BEHANDELINGEN 
Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijk gloed terug. Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse als professionele verzorgingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen.

Bovendien dragen ze de kwaliteit van de ingrediënten hoog in het vaandel en gebruiken ze geen parabenen, sulfaten, chemische reinigers, parfums etc die belastend kunnen zijn voor onze gezondheid. 
De behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes. Wij passen zelf de behandeling aan naar jouw huidtype en huidprobleem. 

Een behandeling van HYDROPEPTIDE is altijd huidverbeterend, maar is ook heerlijk ontspannend. 
Elke behandeling is op maat gemaakt en bestaat uit volgende stappen :
- reiniging
- exfoliant
- 2 of 3 peelingen
- verwijderen onzuiverheden 
- massage gelaat, hals en decolleté
- aangepast masker
- aanbrengen serums, oogcrème, dagcrème en SPF

Behandelingen zijn te boeken als volgt :
- 60 minuten 75 € (2 peelings + crèmemasker)
- 75 minuten 95 € (2 peelings + polypeptidemasker)
- 80 minuten 105 € (3 peelings + crèmemasker)
- 90 minuten 125 € (3 peelings + polypeptidemasker)